ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ - ΒΟΗΘΕΙΑ: 2311180840 Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-17:00
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ: Με την Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ: σε όλη την Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κύπρο, Γερμανία, Εξωτερικό!
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΗΣ: Μπομπονιέρες, Στέφανα, Βαπτιστικά, Υλικά κ.α


Προσκλητήρια γάμου σειρά ΕΜ

ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ: T428-EM

ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM
ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM ΓΑΜΟΥ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΦΤΗΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΤΕΡΝΑ - ΣΕΙΡΑ:  T428-EM

Προσκλητήριο Γάμου Τρίπτυχο χωρίς φάκελο (χαρτί μεταλλιζέ ivory 280 gr), με μία εκτύπωση laser.
Τα γραφικά εκτυπώνονται μαζί με τα κείμενα και μπορείτε να επιλέξετε τα χρώματα που θέλετε.
Διαστάσεις: 10×21.5 cm (κλειστό)

Επιλέξτε κωδικούς κείμενων, γραμματοσειράς και χρώματων γραμμάτων και γραφικών από τα διαθέσιμα δίπλα στις εικόνες και συμπληρώστε τα στην Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων δίνοντας κλικ εδώ.
Αν θέλετε δικό σας κείμενο συμπληρώστε το στην Φόρμα Παραγγελίας Προσκλητηρίων.

Αν θα κάνετε δεξίωση και δεν θέλετε να παρευρεθούν όλοι οι καλεσμένοι σας, μπορούμε να σας τυπώσουμε το κείμενο της δεξίωσης σε όσα προσκλητήρια μας ζητήσετε και στα υπόλοιπα όχι, χωρίς επιπλέον κόστος.

Αν θέλετε, μπορούμε να σας στείλουμε δείγμα.

Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, εμείς θα δημιουργήσουμε το δικό σας δοκίμιο και θα σας το στείλουμε στο mail σας. Εσείς πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά το δοκίμιο και να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές ή διορθώσεις που θέλετε να κάνουμε. Στην περίπτωση αυτή θα σας στείλουμε νέο δοκίμιο μέχρι να μας δώσετε την τελική σας έγκριση. Μετά την έγκρισή σας, θα προχωρήσουμε στην εκτύπωση και στην παράδοση των προσκλητηρίων στη διεύθυνση που θα μας υποδείξετε.

Στην τιμή που βλέπετε παρακάτω συμπεριλαμβάνονται η αποστολή δοκιμίων με email και ο Φ.Π.Α.

Στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνονται το κλείσιμο των προσκλητηρίων (0,05 λεπτά/τεμ.) και το κόστος της εκτύπωσης των κειμένων, το οποίο προστίθεται εφάπαξ στη συνολική τιμή των προσκλητήριων και μπορείτε να το δείτε αναλυτικά παρακάτω.

ΚΟΣΤH ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ
Στην τιμή των προσκλητηρίων δεν συμπεριλαμβάνονται οι κορδέλες, η συναρμολόγηση ή φακελοποίηση των προσκλητηρίων, τυχόν extra διακοσμητικά στοιχεία όπου απεικονίζονται, καθώς και το κόστος της εκτύπωσης των κειμένων, το οποίο διαμορφώνεται ως εξής:
- Αν επιλέξετε από 1 έως 300 τεμάχια, το εκτυπωτικό κόστος είναι 30,00 € για όλα τα προσκλητήρια.
- Αν επιλέξετε πάνω από 300 τεμάχια, το εκτυπωτικό κόστος είναι 30,00 € μέχρι τα 300 τεμάχια συν 0,12 λεπτά για κάθε επιπλέον τεμάχιο μετά τα 300.
- Αν θελήσετε να γίνει εκτύπωση στον φάκελο ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο εξωτερικά ή πίσω από το προσκλητήριο, το εκτυπωτικό κόστος είναι επιπλέον 0,12 λεπτά για κάθε προσκλητήριο.
- Αν θελήσετε χρυσοτυπία ή ασημοτυπία (χρυσά ή ασημί γυαλιστερά γράμματα), το εκτυπωτικό κόστος είναι 68,00 ευρώ από 1 έως 400 τεμάχια. Για κάθε επιπλέον 100 τεμάχια, θα υπολογίσετε 10,00 €.
- Αν θελήσετε εκτύπωση με απλά ανάγλυφα γράμματα, το εκτυπωτικό κόστος είναι 79,00 € από 1 έως 100 τεμάχια. Για κάθε επιπλέον τεμάχιο μετά τα 100, προστίθενται 0,35 λεπτά ανά τεμάχιο.
- Αν θελήσετε εκτύπωση με glitter με ανάγλυφα γράμματα, το εκτυπωτικό κόστος είναι 89,00 € από 1 έως 100 τεμάχια. Για κάθε επιπλέον τεμάχιο μετά τα 100, προστίθενται 0,35 λεπτά ανά τεμάχιο.
- Αν θελήσετε γκοφρέ μονογράμματα, το εκτυπωτικό κόστος είναι 69,00 ευρώ μέχρι 1000 τεμάχια.
- Καρτελάκια δεξίωσης: 0,16 λεπτά το τεμάχιο + την εκτύπωση laser 25.00 € ανά πλευρά μέχρι 500 τεμάχια.

0,05 λεπτά/τεμ. για το κλείσιμο των προσκλητηρίων

Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν όλες τον Φ.Π.Α.

Για περισσότερες επιλογές (π.χ. ανάγλυφες εκτυπώσεις, αλλαγή οικογενειών, αρωματικές εκτυπώσεις κλπ), καθώς και για την επιλογή του κειμένου και της γραμματοσειράς του προσκλητηρίου σας ενημερωθείτε από το μενού «Κείμενα προσκλητηρίων και Γραμματοσειρές».

Λόγω του ότι τα προσκλητήρια δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας με τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απαραίτητη η προκαταβολή του 50% από το συνολικό ποσό της παραγγελίας.

Αποστολές γίνονται σε όλη την Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο χώρο που θα μας υποδείξετε. Ενημερωθείτε για τους τρόπους αποστολής της παραγγελίας σας, καθώς και για τους τρόπους πληρωμής στα μενού “Αποστολές” και “Πληρωμές”.


Τιμή: €0,74

Προσθήκη στο καλάθι